Szolgáltatás igénybevétele - Kapcsolódás a vezeték nélküli hálózathoz


Ha nem rendelkezik Wi-Fi kompatibilis számítógéppel:

 

Amennyiben számítógépében nincs Wi-Fi vételére alkalmas eszköz, javasoljuk WLAN hálózati kártya, vagy WLAN USB-s adapter vásárlását.


Fontos, hogy az eszköz minél erősebb antennával rendelkezzen, így messzebbről jövő jeleket is foghat.

Ha már van Wi-Fi vételére alkalmas eszköze:


Keresse meg a Wi-Fi jelet szolgáltatási területeinken!

 

Vezeték nélküli hálózatokhoz így csatlakozhat:

  • Windows 7 alatt
  • Egyéb Windows operációs rendszer alatt a Start menüből válassza ki a Hálózatok > Internet kapcsolatokat, majd keressen vezeték nélküli hálózatokat

További segítség vezeték nélküli hálózatokhoz:


Mi a teendő, ha számítógépe nem látja a Wi-Fi jelet?

 

Valószínüleg Ön túl messze van a jel forrását kibocsájtó helytől. Megnövelheti az eszköz hatótávolságát egy erősebb antennával rendelkező Wi-Fi adapterrel, vagy vegye fel a kapcsolatot szolgáltatójával!

Hozzáférés árának kifizetése


Ha sikerült kapcsolódnia valamelyik hálózatunkhoz, indítsa el a böngészőt. Ha minden jól működik, Ön egy kezdőoldalra jut, ahol láthatja az egyes hozzáférési csomagok paramétereit (időtartam, sávszélesség, ár, esetleges adatforgalmi korlát).

 

A kiválasztott csomagra kattintva egy rövid regisztrációs folyamat után bankkártyával, vagy Paypal-al fizetheti ki a hozzáférés árát.

 

Egyes helyeken lehetőség van pre-paid kártyák megvásárlására készpénzért. Ezzel a lehetőséggel kapcsolatban kérjük tájékozódjon az adott szolgáltatási területen.

 

Biztonságos-e az interneten keresztüli fizetés?

 

A válasz egyszerűen: igen. A rendszer már a regisztrációnál biztonságos SSL kapcsolattal működik, melyet böngészője egy lakattal ábrázol. Az SSL a legbiztonságosabb és legelterjedtebb védelmi rendszer.

 

Regisztráció után Önt közvetlenül egy banki fizetőoldalra küldjük. Ön a bank oldalán adja meg bankártyaadatait, így azt csak a bank láthatja.

 

Fizetés után hogyan lehet használni az internetet?

 

Sikeres fizetést követően Önnek nincs más dolga, csak be kell jelentkeznie a hotspotba az Ön által választott felhasználónévvel és jelszóval. Ez után használhatja az internetet böngészésre, e-mailezésre, telefonálásra, stb.

Az oldalt a Hotspot System Kft üzemelteti.
Az internet szolgáltatást szerződött partnerek nyújtják, a hotspotsystem.com szolgáltatásainak igénybevételével.
(C) 2010, www.lakoparkwifi.hu